Wednesday, February 9, 2011

baba garnoush punya cerita....


mula2 skali, haruslah ada gambar tuan empunya blog okeh..heheh


rasa2 nya, aku dah tak ingat lagi bila agak nya kitorang pg dinner kat sini..
kalau tak silap last 2 weex i think..jom korang, kita share citer pasal family
aku family in law sis aku kat baba garnoush ni...
reason kitorang makan kat sini sebab ni ha, BIL aku yang tgh menongkat dagu tuh...
dia lah yang blanja kitorang makan kat sini sebab
kalu tak silap aku dia dapat APC (anugerah pekerja cemerlang)..
tahniah oi..hehe..murah rezeki kitak..blanja gik lain kali..hehe

act, semua famliy kitorang ada kecuali my elder brother n his
family jer yang takder..
sebab mereka skang ni tinggal kat myy...
nih ha pic abang aku n his family tuh..
budak kecik tuh anak abang aku okey..sama umur dgn si aleesya tuh..
beza 3 mggu jer...
yang pompuan tu lah SIL aku yang 1..
NUR NAZIRA FARISHA :)


so yang ada masa tuh kitorang jer lah..zara n family pun ada...sape ek zara tuh?
haaa..zara nih pun anak abang aku yang kat atas aku..umur pun sama je
dgn aleesya tu..beza 2 mggu jer.. :) kat sebalah zara tuh my SIL yang no 2...
meet her..
SALLY SHIRLINA in da house... :)


meriah kan parents aku thn lepas.. 3 skali cucu dia dampat dlm satu masa..
haaa..ambik kau..hahaha
korang nak tau tak, part yang aku tak boleh nak lupa bila
kitorang dinner kat situ...
kesian okeh kat aleesya ni...tgh sedap2 titon, tiba kepala dia terhantuk


kat pintu masuk...mau tak dia meraung kat dalam restoran tu..cian anak mama..huhu
tapi tak lama..pastu dah ok balik dah..hehe
saja je nak kasi gempak sikit..



yang bujang tu adik aku..
mestilah yang pakai kopiah tu bapak aku..so, see yaaa..enjoy...hehe












4 comments:

  1. tq tau dini...hehe..enjoy sangat2..

    ReplyDelete
  2. owwhhhh...ktk org swk jwk duhal..ehehe..

    ReplyDelete
  3. aok...mk org swak..hehhe...ngegeh da jak bunyi kmk kakar gia ooo...heheh

    ReplyDelete